De Virtuele Souk van Original Mocros

Amsterdam, Blog, Ice Village, Kerstmarkt, Marokko, Museumplein, Mutsen, Online store, Original Mocros, Virtuele Marktkraam, Winter -

De Virtuele Souk van Original Mocros

Welkom op onze vernieuwde site!
Voor iedereen is 2020 anders gelopen dan verwacht en zo ook voor ons. De afgelopen jaren waren wij elke herfst en winter te vinden op de gezelligste marktjes van Nederland. Met als klap op de vuurpijl ons eigen chalet rond de ijsbaan op Museumplein, in hartje Amsterdam. Hier verkochten wij jaarlijks in twee weken bijna onze hele collectie aan bezoekers van alle delen van de wereld. 
En geloof ons dat er geen beter gevoel bestaat dan een klant blij maken met een unieke muts en de kou in te zien lopen met een smile van oor tot oor! 


Maar helaas kan de kerstmarkt dit jaar niet doorgaan. En gelden er reisrestricties voor de meeste landen. Dit weerhoudt ons er echter niet van om onze virtuele marktkraam voor jullie te openen. Met dag en nacht toegang tot onze nieuwe collectie en verzendingen tot ver buiten Nederland.


Als u niet naar ons kunt komen komen wij wel via de post bij u!
En voor de thuisblijvers die normaal overwinteren in een warm oord houden wij dit jaar jullie oren graag warm met een kleurrijke Original Mocros muts die je de warmte van Marokko doet voelen!
 
Liefs en een warme groet,
Aaliyah
#staysafeandstaywarm
#kriebelnietprikkelwel

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd